Top Menu

Så här funkar det

När du skickat erforderliga dokument till oss i ett rekommenderat brev löser vi resten åt dig, och du kan i lugn och ro fortsätta med dina andra bestyr inför Thailandsresan.

Adressen du skall skicka dina handlingar till är:

Visumexpress i Sverige AB
Thaivisa
Box 5867
‎102 40 Stockholm

Det är väldigt viktigt att “Visumexpress i Sverige AB” står överst för att vi ska kunna hämta ut brevet

Om det är mindre än 2½ veckor kvar tills du åker så är det bra om du skriver med detta mobilnummer (079-100 00 84) när du skickar det rekommenderade brevet, då får vi SMS när brevet har anlänt till posten och kan agera mycket fortare.

Skicka gärna även ett e-mail med Awb-numret som du får från posten till Info@thaivisa.se, då kan vi se vart ditt brev är.

 

Samma dag som vi mottagit ditt pass kontrollerar vi uppgifterna i din ansökan, kopierar erfordliga sidor ur ditt pass. När vi gjort detta tar vi personligen med ditt pass till den Kungliga Thailändska Ambassaden i Stockholm.

Väl där lämnar vi in passet, din ansökan och alla de andra dokument du bifogat. Vi lämnar självklart också in de kopior på passet som är nödvändiga, detta är ingenting du behöver tänka på, utan det sköter vi.

Så snart ditt visum är färdigt åker vi tillbaka till Kungliga Thailändska Ambassaden och hämtar passet samt returnerar det till dig.

Efter en dryg vecka kommer ditt pass tillbaka med rekommenderat brev.

Vill du passa boka resa till riktigt bra pris, kontakta Air China i Stockholm.