Top Menu

Volontärvisum ”Volunteer” (Multiple entries)

2,400 kr

Volontärvisum Non-Immigrant ”Volunteer”

Detta visum är för dig som känner att semester inte är nog och vill hjälpa till som volontär i Thailand.

Kategori:

Vad du behöver som Svensk medborgare:

  • Pass giltigt minst sex månader när du ansöker om visum (inlämnas vid ansökan).
  • Ifylld Visumblankett.
  • 1 st kopia på din personuppgiftssida i passet.
  • 2 st fotografier i färg (3.5 x 4.5 cm), max 6 månader gamla (inte hemmagjorda).
  • Inbjudan från berörd organisation/företag (stämplad och signerad).
  • Beslut från CSN rörande studiemedel på minst 7.000 kr/månad, eller kontoutdrag uppvisande minst 7.000 kr/månad under praktik perioden.
  • CV samt referenser från arbetsgivare i Sverige, eller intyg från skola i Sverige. Är studier avslutade ska betyg/examensbevis inkluderas.
  • 1 st utdrag ur belastningsregistret på engelska.

Vad din volontärplats  i Thailand måste ordna:

  • Registreringsbevis.
  • Lista över ägare/delägare
  • Dokument rörande organisationen/företagets verksamhet och profil.

Tänk på:

  • Ditt pass måste ha minst 6 månader giltighetstid och minst en sida ledig för visum.
  • Att visum är tidsbegränsade och måste utnyttjas senast 3 månader efter utfärdande.
  • Tänk på att vara noggrann när du fyller i ansökan. Den Thailändska ambassaden förbehåller sig rätten att avslå icke kompletta ansökningar.
  • Glöm ej att signera alla dokument.
  • Alla dokument måste finnas med för varje individuell ansökan

Att tänka på när du fått visumet:

  • Visumet är kopplat till det ändamål du ansökte för.
  • Visa gäller för en period av 90 dagar men går att förlänga i landet på immigration bureau.
  • Att stanna längre än visumet gäller kan efter sista Augusti  2014 göra dig svartlistad för lång tid i Thailand.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Volontärvisum ”Volunteer” (Multiple entries)”