Top Menu

Turistvisum – Single Entry

750 kr

Planerar du att besöka Thailand för mer än 30 dagar, är ett turistvisum vad du behöver. Varje visum ger dig minimum 60 dagar med möjlighet till förlängning max 30 dagar på valfritt Immigrationskontor i landet. Detta visa ger dig möjlighet att utforska Thailand utan att känna stress.

Artikelnr: 1 Kategori: Tagg:

Vad du behöver som Svensk medborgare:

  • Pass giltigt minst sex månader när du ansöker om visum (inlämnas vid ansökan).
  • Kopia av din person-uppgift sida i passet.
  • Komplett ifylld Visumblankett.
  • 2 st fotografier i färg (3.5 x 4.5 cm) max 6 månader gamla (inte hemmagjorda).
  • Kopia av resehandlingar som visar inresa respektive utresa ur landet.

Tänk på:

  • Att visum är tidsbegränsade och måste utnyttjas senast 3 månader efter utfärdande.
  • Alla dokument som inlämnas måste signeras .
  • Visum kan inte avbrytas för att sedan återupptas.
  • Alla dokument måste finnas med för varje individuell ansökan.
  • För EU-medborgare (förutom svenska medborgare) krävs en kopia av personbevis och en kopia av ett giltigt svenskt visum/uppehållstillstånd. Svenskt visum/uppehållstillstånd måste vara giltigt under hela vistelsen samt reseperioder före och efter vistelsen.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Turistvisum – Single Entry”

Du gillar kanske också…

  • Turistvisum – Multiple Entry

    2,000 kr
    Lägg i varukorg