Top Menu

Turistvisum – Multiple Entry

2,000 kr

Planerar du att besöka Thailand för mer än 180 dagar, är ett Multiple Entry Turistvisum vad du behöver. Varje entry (inresa) ger dig minimum 60 dagar med möjlighet till förlängning max 30 dagar på valfritt Immigrationskontor i landet. Detta visa ger dig möjlighet att utforska Thailand utan att känna stress.

Artikelnr: 2 Kategori:

Vad du behöver som Svensk medborgare:

  • Pass giltigt minst nio månader när du ansöker om visum (inlämnas vid ansökan).
  • Kopia av din person-uppgift sida i passet.
  • Komplett ifylld Visumblankett.
  • 2 st fotografier i färg (3.5 x 4.5 cm) max 6 månader gamla (inte hemmagjorda).
  • Kopia av resehandlingar som visar samtliga inresor respektive utresor ur landet. Eftersom du måste lämna landet för att kunna använda ett nytt entry (inresa) så krävs resehandlingar som visar när och var.
  • En kopia av bokning av hotell/boende i Thailand. (som visar namn, ankomstdatum och avresedatum samt fullständig hotellreservation med adress) ELLER om den sökande bor hos en vän, skicka en inbjudan, kopia av väns ID-kort eller pass och en kopia av bostadsregistrering eller leasingkontrakt.
  • Ett anställningsintyg på engelska från en arbetsgivare där sökandens befattning, lön, datum för att besöka Thailand, och datum då den sökande förväntas återgå till arbete nämns. För egenföretagare, vänligen skicka in registreringsbevis som anger sökandens namn. Studenter kan skicka in ett studieintyg på engelska från skola, högskola eller universitet. I händelse av arbetslöshet, är du inte berättigad att ansöka om detta visum.
  • Kontoutdrag från bankkonto (ENDAST KONTANTER) med ett belopp av minst 57 000 KRONOR (200 000 baht) under de senaste 6 månaderna.

Tänk på:

  • Alla dokument som inlämnas måste signeras .
  • Visum kan inte avbrytas för att sedan återupptas.
  • Alla dokument måste finnas med för varje individuell ansökan.
  • För EU-medborgare (förutom svenska medborgare) krävs en kopia av personbevis och en kopia av ett giltigt svenskt visum/uppehållstillstånd. Svenskt visum/uppehållstillstånd måste vara giltigt under hela vistelsen samt reseperioder före och efter vistelsen.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Turistvisum – Multiple Entry”

Du gillar kanske också…

  • Turistvisum – Single Entry

    750 kr
    Lägg i varukorg