Top Menu

Studentvisum ”ED”

1,220 kr

Studentvisum. Non-Immigration ”ED” Visa

Vill du studera i Thailand är detta visum för dig. Detta visum ger dig 90 dagar initialt vilket går att förlänga i landet upp till max 1 år.

Kategori:

Vad du behöver som Svensk medborgare:

  • Pass giltigt minst sex månader när du ansöker om visum (inlämnas vid ansökan).
  • Ifylld Visumblankett.
  • 1 st kopia på din person-uppgift sida i passet.
  • 2 st fotografier i färg (3.5 x 4.5 cm) max 6 månader gamla (inte hemmagjorda).
  • 1 st antagningsbesked i original från berörd skola i Thailand.
  • 1 st intyg från din svenska skola rörande aktuella studier/studieresultat. Ifall studierna är avslutade ska betyg inkluderas.
  • 1 st kopia av din student legitimation.
  • Beslut från CSN rörande studiemedel på minst 7.000 kr/månad, eller kontoutdrag uppvisande minst 7.000 kr/månad under studie perioden.

Söker du till privat skola eller studier under universitets nivå behövs följande inkluderas:

  • 1 Kopia på skolans licens.
  • 1 Kopia på licens för rektor
  • 1 kopia på tillståndsbevis utfärdat av Thailändska skolverket.

Tänk på:

  • Ditt pass måste ha minst 6 månader giltighetstid och minst en sida ledig för visum.
  • Att visum är tidsbegränsade och måste utnyttjas senast 3 månader efter utfärdande.
  • Tänk på att vara noggrann när du fyller i ansökan. Den Thailändska ambassaden förbehåller sig rätten att avslå icke kompletta ansökningar.
  • Glöm ej att signera alla dokument.
  • Alla dokument måste finnas med för varje individuell ansökan

Att tänka på när du fått visumet:

  • Visumet är kopplat till det ändamål du ansökte för.
  • Visa gäller för en period av 90 dagar men går att förlänga i landet på immigration bureau.
  • Att stanna längre än visumet gäller kan efter sista Augusti  2014 göra dig svartlistad för lång tid i Thailand.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Studentvisum ”ED””

Du gillar kanske också…

  • Praktikvisum ”ED”

    1,220 kr
    Lägg i varukorg