Top Menu

Praktikvisum Internship ”ED” -Single entry

1,350 kr

Praktikvisum Non-Immigrant ”ED” Internship

Detta visum är för dig som ska praktisera på något företag i Thailand. Visum gäller 90 dagar men går att förlänga på plats i Thailand.

Kategori:

Vad du behöver som Svensk medborgare:

  • Pass giltigt minst sex månader när du ansöker om visum (inlämnas vid ansökan).
  • Ifylld Visumblankett.
  • 1 st kopia på din personuppgiftssida i passet.
  • 2 st fotografier i färg (3.5 x 4.5 cm) max 6 månader gamla (inte hemmagjorda).
  • 1 st “invitation-letter” i original från inbjudande företag.
  • Företagsdokument från inbjudande företag
  • 1 st kopia av inbjudandes pass.
  • Intyg ang. praktikplats från svensk skola, är studier avslutade ska betyg medtagas.
  • Registreringsbevis på företaget i Thailand
  • Beslut från CSN rörande studiemedel på minst 7.000 kr/månad, eller kontoutdrag uppvisande minst 7.000 kr/månad under studie perioden.

Tänk på:

  • Ditt pass måste ha minst 6 månader giltighetstid och minst en sida ledig för visum.
  • Att visum är tidsbegränsade och måste utnyttjas senast 3 månader efter utfärdande.
  • Tänk på att vara noggrann när du fyller i ansökan. Den Thailändska ambassaden förbehåller sig rätten att avslå icke kompletta ansökningar.
  • Glöm ej att signera alla dokument.
  • Alla dokument måste finnas med för varje individuell ansökan

Att tänka på när du fått visumet:

  • Visumet är kopplat till det ändamål du ansökte för.
  • Visa gäller för en period av 90 dagar men går att förlänga i landet på immigration bureau.
  • Att stanna längre än visumet gäller kan efter sista Augusti  2014 göra dig svartlistad för lång tid i Thailand.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Praktikvisum Internship ”ED” -Single entry”

Du gillar kanske också…

  • Studentvisum ”ED”

    1,350 kr
    Lägg i varukorg
  • non b

    Arbetsvisum ”Non – B”

    1,350 kr
    Lägg i varukorg