Top Menu

Pensionärs- visum ”O”

1,220 kr2,000 kr

Non-Immigrant ”O” Visum

Har du fyllt 50 år och gått i pension har du möjlighet att med detta visa kunna njuta av Thailand i din egen takt som turist med möjlighet att stanna i landet upp till ett år,  ingen stress – Thailand på dina villkor.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , Tagg:

Vad du behöver som Svensk medborgare:

  • Pass giltigt minst 6månader för ett singel visum, 18 månader för Multiple visum, samt har minst en tom sida för viseringen.
  • Kopia av din person-uppgift sida i passet.
  • Komplett ifylld Visumblankett.
  • 2 st fotografier i färg (3.5 x 4.5 cm) max 6 månader gamla (inte hemmagjorda).
  • Personbevis från skatteverket, eller kopia av din legitimation.
  • Kopia på ditt pensionsbeslut från Försäkringskassan/ privat pensionssparande.

Är din samlade pension/mån understigande 18.500 kr efter skatt,  bör bankintyg medtas som uppvisar minst 57.000kr till godo.

Tänk på:

  • Alla dokument som inlämnas måste signeras.
  • Multiple gäller upp till ett år.
  • Tänk på att vara noggran när du fyller i ansökan. Den Thailändska ambassaden förbehåller sig rätten att avlås icke kompletta ansökningar.
  • Multiple visum innebär att du måste lämna landet var 3:e månad innan ny period kan startas.
  • Samtliga dokument från Svenska myndigheter ska vara på engelska, undertecknade och stämplade av myndigheten ifråga.
  • Alla dokument måste finnas med för varje individuell ansökan.

Mer information

Antal Entries

Single, Multiple

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Pensionärs- visum ”O””

Du gillar kanske också…

  • non o

    Familjevisum ”O”

    1,220 kr2,000 kr
    Välj alternativ
  • Långtidsvisum "O-A"

    2,000 kr
    Lägg i varukorg