Top Menu

Långtidsvisum "O-X"

3,700 kr

Non-Immigrant Visa “O-X” (Long Stay)

 Är du över 50 år och vill besöka Thailand under en längre period för att på så sätt få möjlighet att avnjuta landet – är detta visum vad du söker.
Long Stay visum låter dig stanna i Thailand upp till Fem år, efter det går det även förlänga oändligt om man uppfyller vissa kriterier.

Kategori:

Vad du behöver som Svensk medborgare:

  • Pass giltigt minst 6 månader när du ansöker om visum (inlämnas vid ansökan).
  • 3 st ifyllda Visumblanketter (inga kopior).
  • 3 st kopior av din person-uppgift sida i passet
  • 3 st fotografier i färg (3.5 x 4.5 cm) max 6 månader gamla (inte hemmagjorda).
  • 1 st bankintyg utfärdat av en thailändsk bank som visar ett kapitalsaldo på THB 3,000,000,

Eller ett bankintyg som visar ett kapitalsaldo på THB 1,800,000 tillsammans med ett intyg på en årlig inkomst på minst THB 1,200,000 (original plus 2 st kopior på engelska).

  • 1 st utdrag ur belastningsregistret på engelska  plus 2 st kopior.
  • 1 st Läkarintyg på engelska plus 2 st kopior (särskild blankett).
  • 1 st hälsointyg på engelska plus 2 st kopior.
  • 1 st personbevis på engelska plus 2 st kopior.
  • Alla dokument måste vara på engelska.

Tänk på:

  • Ditt pass måste ha minst 6 månader giltighetstid.
  • Får ej vara tidigare straffad i Thailand.
  • Alla dokument från svenska myndigheter ska vara på engelska, undertecknade och stämplade.
  • Tänk på att vara noggrann när du fyller i ansökan. Den Thailändska ambassaden förbehåller sig rätten att avslå icke kompletta ansökningar.
  • Glöm ej att signera alla dokument och kopior som lämnas in.
  • Alla dokument måste finnas med för varje individuell ansökan

Att tänka på när du fått visumet:

  • Måste du senast var 90:e dag under visum perioden anmäla dig till lokalt immigrations kontor.
  • Kan du resa in och ut ur landet obehindrat under visumperioden.
  • Att stanna längre än visumet gäller kan efter sista Augusti  2014 göra dig svartlistad för lång tid i Thailand.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Långtidsvisum "O-X"”

Du gillar kanske också…

  • non o

    Familjevisum ”O”

    1,220 kr2,000 kr
    Välj alternativ
  • non o

    Pensionärs- visum ”O”

    1,220 kr2,000 kr
    Välj alternativ