Top Menu

Långtidsvisum "O-A"

2,400 kr

Non-Immigrant Visa “O-A” (Long Stay)

 Är du över 50 år och vill besöka Thailand under en längre period för att på så sätt få möjlighet att avnjuta landet – är detta visum vad du söker.
Long Stay visum låter dig stanna i Thailand upp till ett år, efter det går det även förlänga oändligt om man uppfyller vissa kriterier.

Kategori:

Vad du behöver som Svensk medborgare:

  • Pass giltigt minst 18 månader när du ansöker om visum (inlämnas vid ansökan).
  • 2 st ifyllda Visumblanketter (inga kopior).
  • 2 st kopior av din personuppgiftssida i passet.
  • 2 st ifyllda Extraformulär för O-A ansökningar (inga kopior).
  • 2 st fotografier i färg (3.5 x 4.5 cm), max 6 månader gamla (inte hemmagjorda).
  • Pensionsbeslut på minimum 18.500 kr/mån, eller bankkonto med minst 228.000 kr disponibla (skulle pension understiga minimum kan en kombination av pension och disponibla medel användas)(original plus 1 st kopia på engelska).
  • 1 st utdrag ur belastningsregistret på engelska plus 1 st kopia.
  • 1 st Läkarintyg på engelska plus 1 st kopia (särskild blankett).
  • 1 st personbevis på engelska plus 1 st kopia.
  • Alla dokument måste vara på engelska.

Tänk på:

  • Ditt pass måste ha minst 18 månader giltighetstid.
  • Får ej vara tidigare straffad i Thailand.
  • Alla dokument från svenska myndigheter ska vara på engelska, undertecknade och stämplade.
  • Tänk på att vara noggrann när du fyller i ansökan. Den Thailändska ambassaden förbehåller sig rätten att avslå icke kompletta ansökningar.
  • Glöm ej att signera alla dokument och kopior som lämnas in.
  • Alla dokument måste finnas med för varje individuell ansökan
  • Vi förbehåller oss rätten att höja priset om ambassaden justerar sina priser

Att tänka på när du fått visumet:

  • Måste du senast var 90:e dag under visum perioden anmäla dig till lokalt immigrations kontor.
  • Kan du resa in och ut ur landet obehindrat under visumperioden.
  • Att stanna längre än visumet gäller kan efter sista Augusti  2014 göra dig svartlistad för lång tid i Thailand.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Långtidsvisum "O-A"”

Du gillar kanske också…

  • non o

    Familjevisum ”O”

    1,350 kr2,400 kr
    Välj alternativ
  • non o

    Pensionärs- visum ”O”

    1,350 kr2,400 kr
    Välj alternativ