Top Menu

Familjevisum ”O”

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 1 kundrecension
(1 kundrecension)

1,220 kr2,000 kr

Familjevisum Non-Immigrant ”Spouse/Family”

Är din fru/man eller ert barn thailändsk medborgare kan du ansöka om ett familjevisum.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Vad du behöver som Svensk medborgare:

  • Pass giltigt minst sex månader när du ansöker om visum (inlämnas vid ansökan).
  • Ifylld Visumblankett.
  • 1 st kopia på din person-uppgift sida i passet.
  • 2 st fotografier i färg (3.5 x 4.5 cm) max 6 månader gamla (inte hemmagjorda).
  • 1 st kopia vigselbevis (Svenskt eller Thailändskt).
  • 1 st kopia födelse attest (vilket visar faderskap/moderskap).
  • 1 st kopia av Thailändsk anhörig id handlingar.
  • 1 st kopia Thailändsk anhörig mantalsskrivning (husregistrering).

Tänk på:

  • Ditt pass måste ha minst 6 månader giltighetstid (enkelvisum) och 18 månader för multiple samt minst en sida ledig för visum.
  • Tänk på att vara noggrann när du fyller i ansökan. Den Thailändska ambassaden förbehåller sig rätten att avslå icke kompletta ansökningar.
  • Glöm ej att signera alla dokument.
  • Alla dokument måste finnas med för varje individuell ansökan

Att tänka på när du fått visumet:

  • Visumet är kopplat till det ändamål du ansökte för.
  • Visa gäller för en period av 90 dagar, multiple max 1 år.
  • Att stanna längre än visumet gäller kan efter sista Augusti  2014 göra dig svartlistad för lång tid i Thailand.

Mer information

Antal Entries

Single, Multiple

1 recension av Familjevisum ”O”

  1. Betygsatt 5 av 5

    Marcus Lagerström

    Smidigt och bra service, tack Thaivisa.se

Skriv en recension

Du gillar kanske också…

  • non o

    Pensionärs- visum ”O”

    1,220 kr2,000 kr
    Välj alternativ
  • Långtidsvisum "O-A"

    2,000 kr
    Lägg i varukorg