Top Menu

Arbetsvisum ”Non – B”

1,350 kr

Arbetsvisum Non-Immigrant visa ”B”

Arbetsvisum är för dig som vill/ska arbeta lagligt  i Thailand i minst 3 månader.

Kategori:

Vad du behöver som Svensk medborgare:

  • Pass giltigt minst sex månader när du ansöker om visum (inlämnas vid ansökan).
  • Ifylld Visumblankett.
  • Ansökandes CV
  • Brev från arbetsgivaren i Thailand (i original)
  • Brev från nuvarande eller tidigare arbetsgivare (i original)
  • 1 st kopia på din personuppgiftssida i passet.
  • 2 st fotografier i färg (3.5 x 4.5 cm), max 6 månader gamla (inte hemmagjorda).
  • Anställningsbevis i original, dvs Work permit (Blue book)

Din Thailändska arbetsgivares skyldigheter:

  • Letter of approval från Arbetsmarknadsverket i Thailand (om detta är din första anställning i landet)
  • Företagsdokument rörande anställande företag.

Tänk på:

  • Ditt pass måste ha minst 6 månader giltighetstid och minst en sida ledig för visum.
  • Att visum är tidsbegränsade och måste utnyttjas senast 3 månader efter utfärdande.
  • Tänk på att vara noggrann när du fyller i ansökan. Den Thailändska ambassaden förbehåller sig rätten att avslå icke kompletta ansökningar.
  • Glöm ej att signera alla dokument.
  • Alla dokument måste finnas med för varje individuell ansökan.

Att tänka på när du fått visumet:

  • Visumet är kopplat till det arbete du ansökte för.
  • Visum gäller för 3 månader och kan förlängas i landet på Immigration Bureau.
  • Att stanna längre än visumet gäller kan efter sista Augusti  2014 göra dig svartlistad för lång tid i Thailand.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Arbetsvisum ”Non – B””

Du gillar kanske också…

  • Praktikvisum Internship ”ED” -Single entry

    1,350 kr
    Lägg i varukorg
  • Volontärvisum ”Volunteer” (Single entry)

    1,350 kr
    Lägg i varukorg