Top Menu

Om Oss

Jacob är grundare och VD för visumombud Visumexpress i Sverige AB

Jacob är grundare och VD för visumombud Visumexpress i Sverige AB.

Marcus tog hand om den administrativa biten och uppdaterade hemsidan. Marcus jobbade även som webmaster för Gecko Do It

Marcus tog hand om den administrativa biten och uppdaterade hemsidan. Marcus jobbade även som webmaster för Gecko Do It.

ThaiVisa.se är en del av Visumexpress i Sverige AB. Vi som arbetar med visum har lång erfarenhet av området både inom affärs- och privatresor. Genom våra smidiga helhetslösningar kan vi spara både tid och pengar åt våra kunder och samtidigt ge det lilla extra. Låt oss hjälpa dig att få den bästa starten på din resa!

Visumexpress är ett visumombud i Stockholm

Vi är specialister på Thailand och Sydostasien. Vi har erfarenhet av Visumadministration och har under ett decennium hjälpt våra kunder med visumfrågor. Vi anser att vår styrka är att leverera och hålla våra löften. Detta har lett till att vi etablerat ett gott rykte hos den Thailändska immigrationsmyndigheten vilket borgar för hög kvalitet. Varje kund är för oss unik vi ger alltid ett personligt bemötande och en skräddarsydd service. Mer info här!

Gecko Do It är en svensk webbyrå i Bangkok

Gecko Do It utvecklar, lagar och marknadsför hemsidor. I portfolion ligger e-handelssajter som bland annat Thaivisa. Gecko Do It driftar även Thailandsforum.se, det största nätforumet om Thailand på svenska, med dryga 7000 medlemmar sedan starten 2006. Mer info här!